post image
-

Miért nem tesz már minket boldoggá a hagyományos családmodell? Íme a kijózanító okok…

Az elmúlt 30 évben a családi értékek nagyon sokat változtak: az emberek nem feltétlenül akarnak házasodni, vagy gyerekeket. Sok tényező okozta ezt a változást az emberek gondolkodásmódjában, mi pedig megpróbáltunk utánajárni, hogy miért következett ez be.

Tovább olvasom
 • post image
  -

  Ez a hatalmas nagy probléma a *sharenting*-el

  Szép lassan kialakult a szülői viselkedés legmodernebb formája az állandóan változó digitális világból. Megjelentek a szülők, akik megállás nélkül beszámolnak mindenről a gyerekeikkel kapcsolatban, fotókat posztolnak a gyerek életének minden aspektusáról, kezdve az első lépésektől egészen az egyetemi diploma megszerzéséig.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  5 dolog, amit ma már nem divat megtanítani a gyereknek, pedig nagyon kéne… (Szerintünk.)

  Sokszor úgy érezzük, hogy elmúltak azok az idők, amikor bizonyos értékek és viselkedési normák még számítottak és lassan már az előzékenység és a kedvesség is luxusnak számít. Az innováció és a modern vívmányok túl gyors ütemben vették át felettünk az uralmat és egyre inkább úgy tűnik, hogy elfelejtettünk viselkedni és ami még rosszabb, átadni ezeket az alapvető dolgokat a gyermekeinknek.

  Tovább olvasom
 • Post

  post image
  -

  5 + 1 *nyomós* érv, hogy miért vásárolj hazai gyártótól!

  Sokat beszélünk a tudatos vásárlásról, és arról, hogy mit hagyunk gyermekeinkre örökségül…

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Őszinte *és nagyon vicces* fotókon a pár, akiknél hamarosan gyerek születik

  Yehuda Devir őszinte illusztrációit ti is nagyon szeretitek, és most az életük arról szól, hogy hamarosan babájuk születik. Yehuda természetesen ezt is rajzban mondja el… nekünk pedig csurok a könnyünk, mert annyira ismerősek ezek a helyzetek!

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Adj feladatot a gyerekednek, hogy sikeres felnőtt legyen! (Legalábbis egy kutatás ezt mondja…)

  Dobjátok el azonnal a portörlőt és a mosogatószivacsot, éljen a gyerekmunka! Legalábbis otthon. Egyébként megfigyeltétek már, hogy a gyerekek azonnal felveszik a nyúlcipőt, mielőtt bármilyen házimunkára fognánk őket? Ennek az lehet az oka, hogy a házimunkában nincs semmi mókás.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Igen, a fiúk (is) sírnak, és abba kéne már hagyni, hogy ezt nem hagyjuk nekik…

  “Hagyd abba a sírást!” “Csak a lányok pityeregnek!” Ismerős? Elképesztő roncsolást végeznek gyerekeinkben ezek a mondatok.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Kiderült, hogy anyának lenni olyan, mintha két és fél állásod lenne…

  A napunk reggel hattól este kilencig tart. “Szabad” hétvége nincs, betegszabi nincs. Ezt eddig is tudtuk, de most már kutatások is alátámasztják, hogy bizony nem egy, hanem majdnem három ember munkáját végezzük…

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  10 lelkesítő gondolat az anyának, akinél néha betelik a pohár

  Az anyaság kemény meló. Bazi kemény meló. Vannak napok, amikor inkább sírva bebújunk a fürdőszobába – csak hagyjon már mindenki békén. Ennek ellenére soha nem adjuk fel. Kisírjuk magunkat, felszárítjuk könnyeinket és mintha mi sem történt volna, kilépünk az ajtón. Mindezt azért, mert szeretjük a gyermekeinket és büszkék vagyunk arra, hogy felnevelhetjük őket.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  11 híres sztár, aki bebizonyította, hogy 40 évesen sem késő anyává válni

  A tudósok szerint a legjobb kor az anyasága a nők 30 és 35 éves kora között van. Ám sokan vannak, akik később vállalnak gyermeket. Íme 11 híresség, akik szintén “későn” lettek édesanyák!

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Jamie Oliver felesége az instán mutatja meg, hogy él a nagy család!

  Less be hozzájuk velünk! Habár a séf leginkább az éttermeiről és ételeiről posztol, felesége Jooles időnként megmutatja, hogy hogyan is élnek ők Gery Halliwell és Jude Law szomszédságában a Highend-en. Egy biztos, apa sokat van távol, és az öt gyerek még egy celeb-maminak is néha sok… De a nap végérére, a család együtt ül le enni, és néha Jamie is befut.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  12 nőtípus, akit tuti, hogy megtalálsz majd a karácsony utáni leértékeleseken

  Elfoglalt rohanó anyukák, törtető és a testi erőszaktól sem visszariadó plázacicák, harcos amazonok, akik képesek futni is az utolsó akciós cuccok miatt. Megannyi embertípus, akikbe te is belefuthatsz a karácsony utáni leárazási időszakban!

  Tovább olvasom