post image
-

Hogyan válasszunk benti szandált óvodás gyermekünknek?

Első nap az óvodában. Ha épp most kezdi gyermeked az óvodás éveket, esetleg a nyári szünet után most kezditek újra az óvodát, akkor biztosan Ti is nagy erőkkel készültök már az ovis napokra. A sok-sok teendő és bevásárolandó holmi között az egyik legfontosabb dolog: a BENTI SZANDÁL, amiben majd egész nap lesz gyermeked a csoportszobában.

Tovább olvasom
 • -

  Benti szandál, váltócipő - hogyan válasszuk ki a legjobbat?

  Sokszor nem könnyű feladat sem a szülőknek, sem a gyerekeknek megtenni az önállósodáshoz vezető első lépést: elkezdeni az óvodás-bölcsődés beszoktatást és ezzel együtt megkezdeni a közösségbe járós időszakot. Ha olyan szerencsés helyzetben vagy, hogy 3 évig otthon maradhattál gyermekeddel, akkor bizony most fogsz lehet először találkozni azzal a fogalommal, hogy "benti szandál, váltócipő". Ha pedig a hét néhány napjára bölcsibe viszed gyermeked, akkor is szükségetek lehet egy olyan állandó benti szandálra, amelyet csak ott a bölcsiben, oviban hord gyermeked.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  5+1 legnagyobb hiba, amit elkövethetsz gyerekcipő vásárlásakor

  Amikor szülővé válunk nem is sejtjük, hogy milyen kihívások elé fog minket állítani az élet...Majd amikor gyermeked 1 éves kora körül jön a felismerés, hogy "jééé, ez a gyerek elindult, cipő kellene a lábára" akkor jön az a kihívás, amiben mi igazán tudunk segíteni.

  Tovább olvasom
 • Post

  post image
  -

  Milyen a tökéletes babacipő? első lépés cipőktől a supinált cipőkig

  Amikor a mozgásfejlődésben elér gyermeked odáig, hogy már kapaszkodva lépeget a kanapé mellett, illetve már csak egy kis bátorítás választja el attól, hogy megtegye első önálló lépésit, akkor kell először elgondolkodnunk azon, hogy milyen lábbelit is vegyünk gyermekünknek. Ezekhez az első bizonytalan lépésekhez viszont nagyon fontos, hogy egy megfelelő tartást biztosító cipőt válasszunk gyermekednek.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Őszi vagy téli cipőt adjunk a gyermekünkre?

  Megviccelt bennünket az időjárás: most vajon milyen cipőt adjunk a gyermekre? őszi átmeneti cipők és a téli bundás bakancsok között vacillálunk. Ebben a blogbejegyzésben segítünk neked dönteni.

  Tovább olvasom
 • -

  Milyen óvodás-bölcsődés benti szandált válasszunk gyermekünknek?

  Ha éppen a közeljövőben lesz bölcsődés gyermeked, vagy most fogja kezdeni az óvodai beszoktatást, akkor mindenféleképpen szükségetek lesz egy benti szandálra, váltócipőre. Segítünk neked, és elmondjuk, hogy milyen a tökéletes ovis-bölcsis szandál.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Ez történik gyermekeddel, ha már kicsi a cipője!

  Jó ha tudod, hogy attól még, hogy egy cipő felmegy a gyerek lábára nem egyenlő azzal, hogy az is a megfelelő méret számára!

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Őszi gyerekcipő vásárlása - Milyen a jó őszi cipő?

  Hamarosan itt van az ősz - itt van újra - és újra előkerül a téma, hogy zárt cipő kell a gyereknek! Vannak azok a szerencsés szülők, akiknek nem pont nyáron nőtt óriásit a gyermeke, és még sanszos az is, hogy a tavaszi cipő jó lesz a gyerkőcre.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Ünneplő- és alkalmi gyerekcipők Lajos herceg keresztelőjén

  A csodaszép alkalmi és ünneplő ruhákat csakis egy színben, fazonban passzoló alkalmi cipő teheti tökéletessé. Hiába nőnek nagyon gyorsan a gyerekek, és esélyes, hogy egy-egy ünnepélyesebb lábbelit, csak egyszer vagy kétszer tud hordani gyermeked, mégsem tudod megúszni az ünneplő cipő vásárlást, ha egy igazán impozáns eseményre vagytok hivatalosak.

  Tovább olvasom