post image
-

Elképesztően népszerű gyerekvloggerek!

Egészen hihetetlen, hogy milyen nagy igény van gyerek vloggerekre. Olyannyira, hogy egy csupán 7 éves fiú jelenleg a világ egyik legnépszerűbb és leggazdagabb youtuberének számít.

Tovább olvasom
 • post image
  -

  Ne bonyolítsd túl a gyereked fejlesztését! - "Az életre nevelés egy nagy fejlesztő játék"

  Anyagi szempontból óriási üzleti potenciál van a gyerekek fejlesztésében, hiszen legtöbb szülő bármit megtenne, megvenne és kifizetne, ha a gyerekéről van szó. Az elmúlt években rengeteg jó és kevésbé jó fejlesztő program, módszer, alkalmazás is elindult, pedig számtalan pofonegyszerű tevékenység is van, ami jobban fejleszt, mint bármilyen más méregdrága különóra vagy játék. Ezeket vesszük most szemügyre.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  ”Amikor megpróbáljuk szétszakítani a Duplo-figurák fejét”

  Gondolkoztál már azon, hogy mennyire lehet biztonságos egy DUPLO-figura? Miért 16+-os a Stranger Things témájú LEGO-készlet? Mindezt és még sok más kérdést is feltettünk Siket Lóránt, kommunikációs vezetőnek.

  Tovább olvasom
 • Post

  post image
  -

  5+1 nagycsaládos híresség, akiről nem is gondolnád mennyi gyereket nevel!

  Bár a sztárok általában nem arról híresek, hogy mennyi gyereket vállalnak, számos híres anyuka és apuka szereti a nagycsaládot. Nézzünk néhány igazán figyelemreméltó példát!

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  5 csodálatos gyerekzenekar - zenéjükre még Te is táncra perdülsz!

  A gyerekek őszinték. Nem mindenkinek sikerül a szívükhöz közel kerülni. Öt olyan gyerekzenekart, zenészt mutatunk be, akiknek ez sikerült, sőt, többen még beteg gyerekeknek is zenélnek.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Okoseszközök a családban? Miért ne, ha okosan használjátok!

  Sok vita, cikk látott napvilágot az internetes robbanás óta arról, hogy valójában ártalmas vagy hasznos az internethasználat a családi életben. Kétség kívül a személyes kontaktust semmi nem tudja teljesen pótolni, viszont a világhálót nemcsak kapcsolattartásra, hanem egyéb dolgokra, például ügyintézésre is használják a családok. Sok órát és pénzt is megspórolhatunk, ha a technológiát ügyesen használjuk.

  Tovább olvasom