post image
-

Így tervezz gyerekszobát

Általában iskolakezdéskor gondolkoznak el a szülők, hogy nagyobb megújulást adnak a gyerekszobának. Legtöbbször ilyenkor cserélik le a leesésgátlós ágyat, és ilyenkor kerül be a kis rajzasztal helyett az íróasztal is. De vajon mire érdemes figyelni az átrendezéskor, hogy hosszú távon is megfeleljen a szoba? Erre kaptok választ ebben a bejegyzésben.

Tovább olvasom
 • post image
  -

  Hagyjuk élni a gyermekeket!

  Minden szülő jót akar a gyermekének. De vajon jól akarjuk ezt a jót?

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Szülőidő

  Mi is az a szülőidő? Hasonlatosan az énidőhöz, szuper lenne, ha a szülők is kialakítanának maguknak egy olyan időszakot, amikor gyermekek nélkül, csak maguk tudnak együtt lenni.

  Tovább olvasom
 • Post

  post image
  -

  Hogyan lehetséges teljes életet élni családban is?

  Szerelem, házasság, család. Talán ez az a csoda hármas, amire egész életében készül nő és férfi. Van, aki jobban, van, aki csak simán elfogadással. Van, aki kislánykora óta tervezi az esküvőjét, és van olyan is, aki abszolút férjhez sem akar menni, vagy épp sosem akar megnősülni.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  5 szempont az óvodaválasztás előtt állóknak

  Tegnap még alig vártuk, hogy megszülessen, most pedig már ovit választunk a csöppségünknek. Segítünk, hogy ne stresszként éld meg a döntést, hanem, hogy a mi szempontjaink alapján a lehető legjobb ovit találd meg gyermekednek.

  Tovább olvasom