post image
-

Imádom a gyerekeimet, de alig várom a szeptembert

Tényleg, náluk jobban senkit nem szeretek ezen a világon, de ha együtt vannak, azért ki tudják borítani az ember lányát.

Tovább olvasom
 • -

  Hurrá, költözünk! – 2. rész: Végre megtaláltuk

  Hónapokon keresztül keresgéltünk, minden eredmény nélkül. Aztán elérkezett az április, és vele együtt a változás. Vagyis inkább még csak egy fél változás. Mert valami elindult, megtaláltuk álmaink házát. Na jó, az álmainktól nagyon messze volt, de láttunk benne lehetőséget.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Hurrá, költözünk! – 1. rész: A döntés

  Az elmúlt hónapokban nagyon izgalmas dolgok történtek velünk. Éppen az egyik álmunkat próbáljuk megvalósítani, és már alig várjuk, hogy véget érjenek a munkálatok. Volt hatalmas öröm, idegeskedés, mérgelődés, pánikolás az elmúlt hónapokban, az érzelmek minden szintjét megjártuk, és még nincs vége. De hamarosan… hamarosan minden más lesz.

  Tovább olvasom
 • Post

  post image
  -

  Miért kell állandóan rohanni a pénztáraknál?

  Úgy szoktam pakolni, mintha az életem múlna rajta. Pedig nem múlik. Egyszerűen ezt szokta meg az ember, mert ha nem siet, akkor úgy néznek rá mint akit meg tudnának átkozni.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  A kisebbnek mindent szabad?

  Mit és meddig engedjünk a legkisebbnek a családban? Állandóan oda kell adni neki a nagy játékát, csak azért mert ő a kicsi? Persze nem akarjuk hogy mindenért hisztizzen, de hol van a határ? Mit lehet megengedni neki, és mit nem?

  Tovább olvasom