post image
-

Élménybeszámoló: Eco Town, 08.04.

0Nyílik az ajtó: elém tárult a hatalmas tér, benne megragadta a szememet az ódon hatású téglafal: megérkeztem! Izgatott voltam, hiszen tudtam, hogy hamarosan jelentős mennyiségű ember fog bejönni, ugyanazon az ajtón!

Tovább olvasom
 • post image
  -

  Teszteltem: Woodland Wonders

  Egy számomra új márkát dobott fel nem is olyan régen az egyik közösségi oldal, amely csodálatos színeivel, mosolygó ábráival teljesen levett a lábamról. Elkezdtem utánaolvasni, hogy tulajdonképpen mi is ez, és miért jó a kisbabámnak, akinek szánták?

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Teszteltem: ärt natura – natúr kozmetikumok

  Teenager koromban alig vártam, hogy kozmetikum reklámot láthassak vagy a város legnagyobb drogériájába léphessek pénteken suli után, hogy felderítsem, milyen új kenceficék, sminkek és kozmetikumok érkeztek. Sok esetben a pillanatnyi öröm csalódásba fordult, mert a külcsín olyan összetevőt rejtett, ami problémákat okozott. Utazásaim alkalmával sokszor vásároltam natúr kozmetikumokat – görög szappan, olasz szájfény, német sport krém – amik csicsamentesen voltak hatékonyak. Az utóbbi években abszolút Natúr Fókusszal gondolkozom a kozmetikumok terén is.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Teszteltem: WUP Coffee

  Tóth Farkas Gáspár, a WUP Coffee tulajdonosa, segít a frissen bontott zacskóból kiadagolni a kóstolásra szánt szemeket, majd gondosan visszazárja a csomagolást. Nem csak a kávé, még a csomagolás is tesztelés alatt áll, ugyanis annyira friss a kávémárka, a WUP, mint a csomagban lévő pörkölt kávészemek.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Teszteltem: SkinDelight arc- és testápoló olajok

  „Ezek mind mind apró lépésként hozzájárulnak, hogy az a virág aki te vagy, kinyissa a szirmait és büszkén vállalva ontsa örömmel teli illatát...” Lilla, a SkinDelight megálmodója 2018 márciusában írtam Lillának először, hogy személyesen egyeztessük az arcbőröm SkinDelight-olását; számos kenceficével próbálkoztam már az évek során, ezek mindegyike sikertelennek bizonyult hosszútávon; vagy az illat/összetevő vagy a hatás nem stimmelt nekem. 30 felett egyre inkább tapasztaltam az arcbőröm szinte folyamatos hámlását és végeláthatatlan dehidratáltságát. Akkor Lilla a SilkTouch hidratáló olajat ajánlotta; több, mint 1 éve kezdem és zárom vele a mindennapjaimat.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Programajánló: Eco Town

  Bizonyára Te is érezted már azt, hogy sürgősen tenni kell valamit annak érdekében, hogy a körülöttünk lévő világ elinduljon a változás útján. Te tudod, hogy mit és hogyan kellene mindezért tenni? Ha még nem, akkor szeretettel vár Téged az Eco Town: Budapest egyik legzöldebb rendezvényre.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Beszámoló: KULTIK Sky Cinema megnyitóján jártunk

  Eljöttek azok a várva várt nyári esték, amit mindannyian annyira szeretünk. Végre nem kell a lakásban ücsörögni, a nyakunkba vehetjük a várost és a kellemes estéket kint tölthetjük a szabadban. Mostantól a belváros szívében lehetőségünk van akár egy jó filmet is megnézni a csillagos ég alatt. A Corvin Pláza tetőkertjén június. 14-én megnyitotta kapuit a Kultik Sky Cinema.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Teszteltem: Ayma Deodorant

  Végre itt a június, beköszöntött az igazi nyár és a májusi esős napokkal ellentétben most tikkasztó meleg napok várnak ránk. A nagy hőségben az izzadás problémája mindenkit fokozottabban érint. Noha nagyon ritkán beszélünk róla, de nap, mint nap foglalkozunk az izzadással járó kellemetlen szagok elfedésével, viszont sokszor nem is gondolunk bele milyen természetellenes anyagokat használunk ilyenkor.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Teszteltem: Narka

  Ha Ti szintén szeretitek a különleges táskákat és fontos számotokra a környezetvédelem is, akkor mindenképp tartsatok most velem; bemutatom nektek a Narka-t! Andrea, a márka megálmodója és megalkotója, gyermekkori szenvedélyének utat engedve, 2015-ben tért vissza a horgoláshoz.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Teszteltem: Morzsákmány- gluténmentes cukrászat

  Nem titkolom; szeretek enni. Kedvelem a sós és édes süteményeket, kekszeket. Azt hiszem, ezzel nem vagyok egyedül. Ahogy azzal sem, hogy az ételallergiám miatt nem fogyaszthatok bármilyen finomságot, csak olyat, ami biztonságos számomra. Évekkel ezelőtt derült fény a gluténérzékenységemre. Akkoriban fogalmam sem volt mit ehetek és mit nem. Ma már könnyedén eligazodom a mentes élelmiszerek útvesztőjében, viszont minőségi nassolnivaló falatokat, vendégváró csemegéket ritkán találok.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Teszteltem: kecskesajt készítő workshop a Kecskevilágban

  Csodás zöld mezők, friss bodza illat, délutáni napsütés; a törökbálinti Idamajorhoz érkezünk. Kék sparhelt mellől lépünk az udvarra, ahol a Kecskevilág Anitája fogad minket. Szörpözünk, beszélgetünk, napozunk, megismerkedünk a workshop társainkkal és belépünk a kecskeség közösségi terébe.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Teszteltem: Kicsiház a patakparton- BanDan Design

  Klímaváltozás, túlfogyasztás, vízszennyezettség, műanyagok. Ezek a kifejezések, és ami mögöttük van, jelen korunk mindennapjait keserítik meg, veszélybe sodorják Földünket és ezáltal az élővilágot, azon belül pedig a mi jövőnket. Anyaként ma már sokkal fontosabbnak tartom, hogy odafigyeljünk az életterünk, környezetünk megóvására, mint kamaszként. Felelősek vagyunk azért, hogy gyermekeink egy egészséges bolygón élhessenek és azért is, hogy őket tudatos környezetmegóvóként neveljük.

  Tovább olvasom