post image
-

Ki szeretne menő gyerekszobát?

Amikor elkezdjük a gyerekszobát, babaszobát tervezni, akkor hirtelen azzal szembesülünk, hogy kismillió dizájn, stílus található a neten, ami aztán a bőségzavarával lát el minket: vagy legyintünk rá egyet, vagy frusztráltak leszünk a sok szebbnél-szebb (és drágább) szoba képtől.

Tovább olvasom
 • post image
  -

  LEGYÉL ÚJRA BOLDOG ANYA

  Milyen elveszve lenni egy sűrű, sötét erdőben? Ez az az érzés, amit már jó pár éve időről-időre érzek: ugyanis a gyereknevelés, az anyaság nem éppen fáklyás menet. Még akkor sem, ha több millió/milliárd nő átélte már, és főleg akkor nem, amikor ez a sok nő, na jó egy kisebb hányada, megosztja velünk a tapasztalatait, ne így, hanem úgy csináljuk, ne almával, hanem répával kezdjük a hozzátáplálást, miért nem waldorf/montessori/nomád/poroszos módon neveljük a gyerekünket, stb stb.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  MAI NAP JÁTÉKA SZABÁLYZAT

  JÁTSSZ VELÜNK ÉS TIÉD LEHET A MINIPIAC 5000 FORINT ÉRTÉKŰ UTALVÁNYA

  Tovább olvasom
 • Post

  post image
  -

  Már megint ez a köhögés-Minimag.hu tippek

  Nem hiszem el, mondtam életem párjának, amikor éjjel 11:30-kor meghallottam az első köhögést a kisfiam szobájából. Biztos nálatok is meg van az a része a betegség tudatnak, amikor tudod, hogy melyik köhögés hova fog kifutni: magyarán készüljünk a fulladós fajtára, vagy az elhúzódó több hetes hurutosra. A mostani köhögés alapján ez utóbbira készültem fel, nagyon hamar hurutos lett a kezdeti száraz köhögésből. Miközben korábban szirupok és köptetők alkalmazásával kezeltem a köhögést, most bevetettem egy új szereplőt: az illóolajokat.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Organikus pamut szerelem -Love the organic gyerekdivat

  Abban a szerencsétlen helyzetben vagyok, hogy extra érzékeny mindkét gyerekem bőre. Ez pedig azzal jár, a bőrápoláson kívül persze, hogy árgus szemekkel figyelem azokat a gyerek ruha márkákat, ahol organikus pamutból készülnek a ruhák.

  Magyarországon nem sok olyan márka van, amelyik annyira megfogott volna, mint a LOVE THE ORGANIC gyerekruhái. A márka megálmodója Porkoláb Edit, aki egy igazi etikus vállalkozást hozott létre: minden darab itt készül nálunk, Magyarországon, magyar anyukák tervezik, szabják, varrják nekünk ezeket a csodaszép gyerekruhákat és kiegészítőket. 100% természetes anyagokat használnak fel, a csomagolás környezetbarát, műanyagmentes. A fel nem használt darabokból készülnek a kiegészítők:hajpántok, masnik.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Csak aluminiumot ne- natur kozmetikai tippek

  Nem érdemes tagadnom, úgyis látszik: nem erősségem a bőrápolás. Konkrétan elkezdeni szeretem, csak folytatni nem. Képtelen vagyok beépíteni a napi rutinba, időnként új termékeket vásárolok, amik aztán jó esetben nem használnak, rosszabb esetben tönkre teszik a bőrömet. Így a negyven után (amúgy nem látszik, főleg, ha messziről néznek hunyorogva) ez nem mehet így tovább, szeretnék elindulni egy olyan úton, ahol megadom a testemnek, a bőrömnek a tiszteletet.

  Rögtön az út elején elágazáshoz értem: válasszak valamilyen ismert, felkapott márkát, vagy kérjem egy szakértő segítségét, aki elkalauzol ezen az úton? Az utóbbi mellett döntöttem, és nem bántam meg. Dr Katona Évi, az ArtNatura megálmodója, és létrehozója segített végigmennem az úton.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  2 ÉVES A MINIPIAC- ÜNNEPELJ VELÜNK

  SZÜLINAPOS A MINIPIAC

  Bizony, 2017. október 17-én lépett ki a nagyvilágba a Minipiac, és csatlakozott 2018 októberében a Minimag.hu hozzá, kistesóként. Ennek örömére tartunk egy szuper játékot a héten :)

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  TÁROLÁS FELSŐFOKON- szakértői percek a Minimagon

  Amikor még csak várjuk a babánkat, és megvesszük a kiságyat, babakocsit, egy-két (száz) kiegészítőt lényegében halvány elképzelésünk sincs a jövőről, amikor plüss állat hegyek, és építőkockák fogják átvenni az uralmat rajtunk és a lakásunkon.

  Ahogy nő a gyerek - bármennyire is próbáljuk tudatosan megszabni a tárgyak számát- úgy lesz egyre több a játék, amit, hacsak nem szeretnénk örökké átlépdelni, el fog kelleni helyezni.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  NYERD MEG A MINIPIAC LUXUSCSOMAGOT

  Kedves Anyukák,

  Most nem a gyerkőcöket, hanem TITEKET, illetve egy SZERENCSÉS ANYUKÁT szeretnénk megajándékozni egy SZUPER ajándékcsomaggal! Ezzel szeretnénk megköszönni, hogy követtek miket, hogy velünk vagytok immár két éve.

  Ha szívesen megnyernétek a dobozban található ajándékokat, akkor csak annyit kell tennetek, hogy válaszoltok néhány kérdésünkre.

   

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Táska szerelem

  Az, hogy a nők ellenállhatatlan (jó, néha ellen lehet állni: mondjuk egy fél milliós Jimmy Choo táskának például simán ellen tudok állni) vonzódást éreznek a táskák iránt az köztudott, már-már triviális. Gyakorlatilag amióta az eszemet tudom mindig volt táskám: iskolatáska, hátizsák, szimat táska (jó erre annyira nem vagyok büszke), és aztán a hol nőiesebb, hol praktikusabb darabok gyülekeztek a táskatartómban.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Gyermekkori stressz - Ne legyints rá!

  Amikor 4 éve elkezdte Anna az iskolát soha nem gondoltam volna, hogy mennyi feszültséggel, stresszel teli időszaknak nézünk elébe. Persze tudtam, hogy nem lesz egyszerű, de hogy ennyire..

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Terápiás játékok

  A kölni nemzetközi vásáron, a híres KIND + JUGEND-en mutatkozott be ez a csodaszép fa játék sorozat, melynek elsődleges feldat, hogy segítsen az érzelmi problémákkal küzdő gyerekeknek.

  Tovább olvasom