post image
-

Nem akarom, hogy bölcsődébe menjen..

Négy és fél hónapos voltam, mikor édesanyám visszament dolgozni. Négy és fél hónapos és három napos lehettem, mikor elhatároztam, én a gyerekeim mellől óvodáskorukig nem térek vissza a munka világába.

Tovább olvasom
 • post image
  -

  Költözzünk be egy mini babaházba

  Annak ellenére, hogy jobban vonzódom az építős játékokhoz, a babaházak mindig is a kedvenceim voltak, sőt középkoromra is azok maradtak. Simán elképzelem magamat, és a nem létező énidőmet, amint szépséges babaházakat rendezgetek, történeteket találok ki hozzá, stb.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Amikor Anya baracklekvárt főz - avagy ki kér még egy kanállal?

  Háromgyerekes anyaként, nagyszülői segítség nélkül a gyermekmentes lét számomra ritka. Így ezeket a pillanatokat meg kell becsülni. Így is tettem, megbecsültem, 10 kilogramm bio sárgabarckkal. Gyermekek egy éjszakát és egy délelőttöt barátoknál éjszakáztak, én épp édesen semmit tettem, amikor egy 10 kilós felajánlás megváltoztatta ezt. 10 kiló? Persze, meg se fog kottyanni, gondoltam én. Hát, így utólag, elég 5 is.

  Tovább olvasom
 • Post

  post image
  -

  Menő gyerekbútort találtunk, avagy képzeletbeli lények a gyerekszobában

  Mindig is kiemelten fordultunk a gyerekeknek szóló dizájn felé, és szinte állandóan keressük a menő, igazi szerelem darabokat. Így akadtunk rá az ANIMAZE bútorokra, melyek multi funkcionalitásuk mellett elképesztően jó dizájnnal párosulnak, így válva tökéletes gyerekszoba berendezéssé.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Készíts menő újrahasznosított játékokat

  Mindannyiunk háztartásában előfordul, hogy felesleges dolgok gyűlnek fel, még akkor is, ha törekszünk a zero waste életmódra, azaz minél kevesebb hulladékot felhalmozni.

  Mivel nyári szünet van, ezért gyakorlatilag több hétre meg kell terveznem a napjainkat, hogy minél kevesebb unatkozós óránk legyen. Igen tudom, hogy a gyerekeknek szüksége van néha arra, hogy unatkozzanak, de aki már töltött huzamosabb időt egy unatkozó, egyébként igen aktív, 5 éves társaságában, az minél kevesebb ilyen időt szeretne a jövőben:)

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  HAJVÁGÁS Kócos Manó módra

  Mi anyukák, vagy legalábbis az anyukák többsége, szeretjük megadni a módját szemünk fénye hajvágásának, főleg, ha az az első alkalom.

  A környezetünkben végzett gyors felmérés alapján elmondható, hogy van néhány olyan elvárás, amihez az anyukák ragaszkodnak, ha gyermek fodrászt keresnek:

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  NYUSZINÁL ÉS MACINÁL JÁRTUNK

  Ha manapság vásárolni szeretnénk a gyerekeinket, legyen szó ruháról, vagy játékról, rengeteg lehetőség áll előttünk. De mi a helyzet, ha mi nem szeretjük a tömegterméket, ha elsődleges számunkra a minőség, ha fontos, hogy hol, milyen alapanyagokból készülnek azok a termékek, amiket meg szeretnénk vásárolni a gyerekünknek? Egyből nehezebbé vált a keresésünk, igaz?

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  MINDENKI SZERETI A FAGYIT

  lehet felkiáltójellel kéne írnunk, mert punktum, ez így van és kész:). Most, hogy a nyár ezerrel beköszöntött, nem is igazán tudunk másra gondolni, mint egy isteni fagyi kehelyre, de legalábbis 2 gombócos tölcséresre.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  MIT TAKARTUNK LE - JÁTÉK

  ELINDULT A MIT TAKARTUNK LE JÁTÉKUNK ! JÁTSSZ ÉS NYERJ! 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE 1.1 A MIT TAKARTUNK LE NYEREMÉNYJÁTÉK (a továbbiakban: ”Játék”) szervezője a Freja Bt. (a továbbiakban: ”Szervező”).

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  EZEK A LEGJOBB NAPSZEMCSIK GYEREKEKNEK

  Napszemüveget nem veszek minden évben magamnak, viszont ha már igen, akkor kizárólag a márkás és mindenféle szűrőkkel felvértezettek közül választom ki az Igazit. Nem is kérdés, hogy a kislányomnak sem egy áruház polcáról emelem le a leghelyesebb keretet, hanem hosszú kutatómunka után, együtt választunk a minőségi és 100%-ban UV szűrős és nem utolsósorban gyönyörű gyereknapszemüvegek közül.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Piknik gyerekkel, jó ötlet?

  Naná, hogy az, és meg is mutatjuk, hogy miért. Ha a piknikezésre gondolunk, akkor mindjárt eszünkbe jut a gyerekkor, igazi nosztalgia vasút, amikor minden szebb és jobb volt (persze , mert mi is gyerekek voltunk:)). Fogjuk a kosarunkat, bőröndünket, megpakoljuk minden jóval és irány a természet... Azért ennyire nem egyszerű, de majdnem.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Színek a gyerekszobában

  Babakék, babarószaszín, púder és pasztell színek, szürke és társai.. a legtöbb baba- és gyerekszoba dekoráció, kiegészítő az utóbbi években a halvány színek köré épült. De mihez kezd az a lelkes szólő, aki a bohémabb stílust kedveli, és főleg színeket, erős színeket szeretne maga körül látni? Nincs könnyű helyzetben, de azért van hol inspirálódni, sőt a cikkünk végén mutatunk nektek néhány igazán színes gyerekszoba kiegészítőt, amit ti is meg tudtok venni.

  Tovább olvasom