post image
-

Téli séta babával, levegőztetés hidegben

A kisbabás időszak egyik legkedvesebb élménye a nyugodt, pihentető délelőtti és délutáni séta, a kisbaba levegőztetése. A legtöbb kisbaba a séta idején könnyen elszundikál, vagy ha nem is alszik, élvezi a babakocsiban való ringatózást, nézelődést, szívesen ismerkedik a lakáson kívüli környezettel. Fontos leszögezni, hogy a levegőztetés kisbabánk éppoly fontos szükséglete, mint az éhség, szomjúság, fáradtság.

Tovább olvasom
 • post image
  -

  Monokróm hangulatban: stílusos fekete-fehér babaszobák

  Ha azok közé a szülők közé tartoztok, akik már unják a megszokott babás színeket, az elcsépelt macis tapéta bordűröket és falmatricákat, és valami igazán különleges designt szeretnétek a babaszobában, akkor ez a cikk Nektek szól! 

   

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Minden, amit tudnod kell a pelenkázásról

  A pelenkázás a születésétől kezdve szinte a leggyakoribb teendőnk a kisbaba gondozása során, és mint ilyen, – a szoptatás, táplálás meghitt szimbiózisán túl – itt van alkalmunk a legtöbb érzelmet, gyengédséget, megnyugtató mosolyt, anyai szemkontaktust, babusgatást, becézgetést adni kisbabánknak.

  Tovább olvasom
 • Post

  post image
  -

  A baba fürdetése – tanácsainkkal kellemes program lesz kisbabádnak!

  Nemcsak a fürdetés lesz kellemes élmény a kisbabádnak, de még az éjszakai alvása is nyugodtabb lesz, ha követed babafürdetési tanácsainkat.

  Tovább olvasom