post image
-

Diy nemez mókus

Hamar a kicsik kedvence lesz a puha gyapjúból nemezelt bájos mókus. Elkésztésénél a hagyományos, szappanos módszert ötvözheted a tűnemezeléssel.

Tovább olvasom
 • post image
  -

  Diy dinópark

  A legbájosabb formájukban elevenednek meg az őskor hüllői ezen a kerek játszószőnyegen, amely egyben a játékok tárolója is. Csak húzd össze a szalagot és máris rend lesz a szobában – ráadásul ebben a zsákban a dínóbarátokat bárhova magaddal viheted.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Diy motivációs tábla

  Könnyebb elvégezni a feladatokat játékosan, főleg ha a jó munka gyümölcse egy hétvégi jutalom. Inspiráld a kicsiket, és meglátod, hamarabb fog menni a reggeli készülődés is!

  Tovább olvasom
 • Post

  post image
  -

  Veteményeskert kicsiben

  A kicsik akár a szobában is kipróbálhatják a kertészkedést, ha varrsz nekik egy ládára való játékzöldséget. Textilföldbe kerülhetnek a répafélék, a retek, az újhagyma, de vászoncserépbe virágot is ültethetnek. A munka végeztével még a locsolás sem lesz gond egy tűvel és cérnával készült kannával.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Mini játék-tűzhely kicsiknek

  Van egy régi, használt kis széked? Újítsd fel, alakítsd át játék tűzhellyé. Egy kis festék csodákra képes.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Szalagszívecske anyák napra

  Erről a jeles ünnepnapról legtöbbünknek először a virágcsokor jut eszünkbe, de ezzel a szalagból font szívecskével is mosolyt csalhatunk édesanyánk arcára. Akár öt perc alatt is elkészíthető, és valószínűleg az alapanyagot is megtaláljuk otthon.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Pomponbari gyapjúgombócokból

  Pihe-puha, szórakoztató és az elkészítésében még a gyerekek is aktívan részt vehetnek, ha nem éppen őket szeretnéd meglepni a játékkal.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Dekorálj lámával!

  Pillanatok alatt elkészülhetsz ezzel a cuki, látványos falidekorral! Az édes kis láma elkészítéséhez csak egy mintás textilre és kevés műszőrmére lesz szükség. A figura dekorálását maradék alapanyagokból is megoldhatod.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Diy lámpabúra

  A furnér sokoldalú alapanyag, ezúttal a lakberendezésben segíthet: cseréld le régi lámpáidat! Garantáltan mindenki csodájára fog járni a saját készítésű, egyedi alkotásaidnak.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Diy téli tájkép

  A petrolkék, vízkék csillogó arannyal kombinálva meghittséget kölcsönöz a lakásnak. Nagyon egyszerűen elkészítheted ezt a téli, hegyvidéket ábrázoló képet. A legtávolabbi hegyvonulattal kezd az alkotást. Válassz egy halványkék árnyalatú festéket és keverj hozzá nagyjából ugyanannyi fehéret. Ecsettel készíts egy hegyvonulatszerű cakkos sávot.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Szilveszteri partidekorációk

  Ha otthon szeretnél szilveszterezni a barátaiddal, alapozd meg a hangulatot egyedi dekorációval!

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Hópelyhek az ablakban

  Újra itt a tél, és talán a rég várt havazás is megérkezik a hideggel együtt. Ha mégsem, akkor varázsoljunk hóesést az ablakba, csupán egy gombolyag fehér fonal és egy villa kell hozzá.

  Tovább olvasom