post image
-

A te gyereked tudja, mit tegyen, ha véletlenül elkeveredik vagy eltéved? - 6 praktikus ötlet, hogy könnyebben megtaláljátok egymást

6 gyakorlati tanácsot adunk arra, hogyan előzheted meg, hogy a gyerek elvesszen a strandon, koncerten, a rendezvény forgatagában vagy egyszerűen csak az áruházban. Ha ezeket megfogadod, akkor biztosan elkerülöd a legnagyobb bajt, ami az összes szülő rémálma…

Tovább olvasom
 • post image
  -

  Libegők Éjszakája 2019. július 20.: Már 6 helyszín közül választhatsz, ha kipróbálnád az éjszakai libegőzést!

  Ismét Libegők Éjszakája! 2019-ben már második alkalommal rendezik meg az eseményt, és most már 6 különböző helyszín közül választhatnak a libegőzés szerelmesei. Mutatjuk, hova menjetek 2019. július 20-án libegőzni!

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Ajándék vonatozás gyerekeknek 2019: Mutasd be a kitűnő bizonyítványod, és ingyen utazhatsz a Gyermekvasúton!

  Ismét meghirdeti akcióját a Gyermekvasút azoknak az általános és középiskolás gyerekeknek, akik kitűnővel végezték el az idei tanévet.

  Tovább olvasom
 • Post

  post image
  -

  "Többnyire nem az eminens tanulók viszik sokra az életben" - Pedagógus véleménye bizonyítványosztás kapcsán

  A szülőknek tisztázniuk kellene magukban, hogy a gyerek jegye nem őket minősíti! Sajnos, sokan túl nagy jelentőséget tulajdonítanak a jegyeknek, hiszen ez alapján lehet dicsekedni vagy éppen mélyen hallgatni arról, hogyan teljesített a gyerek az elmúlt hónapok során.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Ezért ne káromkodj a gyerek előtt, akkor sem, ha feszült és dühös vagy! - Egy anyuka véleménye

  Vannak szülők, akik rendszeresen káromkodnak a gyerek előtt, mondván, így vezetik le a stresszt - Blogger anyuka szerzőnk szerint ez nem annyira jó ötlet - azt is elmondta, miért!

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Ezért ne állj le vitatkozni egy hatévessel!

  A gyermekek sokszor akaratlanul is nagyon viccesek, különösen akkor, mikor abszolút meggyőződéssel alkalmazzák logikájukat a világra. Miért nem érdemes vitatkozni egy hatévessel? Fejlődéstani magyarázatunk van rá.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Így érzi magát egy várandós kismama - 7 fotó, amit akkor értesz meg igazán, ha éppen babát vársz vagy már voltál terhes

  Danielle Guenther What the Bump?! elnevezésű fotósorozata a babavárás pillanatait, legfőképpen a nehézségeit illusztrálja, természetesen a tőle már megszokott túlzó-karikaturisztikus stílusban. Nézd meg a fotókat - tényleg ilyen érzés a várandósság?

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  "9 éves koráig szoptattam a kislányomat - De engedném neki tovább is, ha akarná, nincs ebben semmi rossz"

  Hatalmas felháborodást váltott ki az internetezők körében az az anyuka, aki 9 éves koráig szoptatta legkisebb lányát - pedig szerinte nincs ebben semmi természetellenes.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Szülészorvos, szülésznő, dúla: Ki kicsoda a szülészetben? A legfontosabb tudnivalók kismamáknak

  Szülészorvos, szülésznő, dúla, a leendő kismamák gyakran csak kapkodják a fejüket, mikor kivel találkoz(hat)nak. Sokszor az sem világos, ki mit csinál, mihez van joga, mi a kompetenciája, mikor kell vagy lehet választani. Útmutató a szülészet világába.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Libegők Magyarországon: 4 szuper hely, ahova menjetek el a gyerekekkel a hétvégén

  Különleges élményben lehet annak része, aki egy hétvégi családi program keretében Magyarország egyik libegőjéhez látogat el. Madártávlatból láthatjuk a hegyeket, dombokat, völgyeket, rácsodálkozhatunk milyen is fentről szemlélni a tájat. Hazánk négy libegőjét ajánljuk olvasóinknak.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Hatos ikreket szült egy kismama nem egészen 10 perc alatt! - A legkisebbik baba csupán 800 grammal jött világra

  Elképesztő szülésnek voltak szemtanúi a houstoni Woman`s Hospital of Texas dolgozói: egy anyuka ugyanis hatosikreknek adott életet! Erre kisebb az esély, mint megnyerni az ötöslottót.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Tömegközlekedés babával, babakocsival, kisgyerekkel: Erre figyelj oda, ha villamosozni mész a kicsivel!

  Feltétlenül nézd meg ezt a videót, amiben nagyon jól összefoglalják és megmutatják, mi mindenre kell odafigyelni, ha villamost szeretnétek használni babakocsival vagy kisgyerekkel!

  Tovább olvasom