post image
-

Van-e élet bababarát éttermek nélkül?

Egyre több bababarát étterem nyitja meg kapuit, amit csodálatosnak tartok, hisz kezdik belátni a vendéglátásban is, hogy sokan szeretnének kisbabával is útra kelni, és egyre kevesebb nő szeretne éveken keresztül a négy fal között ülni és “csak” babázni.

Tovább olvasom
 • post image
  -

  Mi a programod a hosszúhétvégére? Babaúszó táborba megyek…

  …avagy szavak, amik nem gondoltam, hogy valaha el fogják hagyni a számat egymás után, ebben a sorrendben.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Ázsiai út szervezése kisbabákkal 7+1 egyszerű lépésben

  Ha valaki megkérdezi, hogy mi a legnehezebb része egy családi út megszervezésének, te mit mondanál? Miután már voltunk három hetet kilenc hónapos ikrekkel Thaiföldön, azt mondom, maga az út megszervezése végtelenül egyszerű volt. A legnehezebb maga az elhatározás volt; hogy ezt most tényleg meg fogjuk tenni.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  10+1 tipp az utazás utáni levertség kezelésére – gyerekkel otthon levő anyáknak is

  Amióta hazajöttünk a nyaralásból két napja, megmagyarázhatatlan levertség fogott el. Egyszerűen nem tudtam, mi lehet az oka ennek, amíg ma el nem mentem egyet futni. Futás közben beugrott; hát persze! Ez a szabadság utáni depresszió jelensége! Mondjuk a hagyományos értelemben ez azoknak adatik meg, akiknek van rendes munkahelye, és elmennek szabadságra, majd visszatérnek a munkahelyre.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  A gyerekkel való utazás legnagyobb kihívása: Baby jetlag és annak kezelése

  Többen is kérdezték tőlem, hogyan oldottuk meg az időeltolódást a babákkal, amikor Thaiföldre utaztunk velük. A válaszom röviden és tömören az, hogy nehezen. Szerintem ez volt az egész utazásnak az egyik legnagyobb kihívása. A saját bőrünkön tapasztaltuk meg, hogy a “baby jetlag” bizony egy nagyon is létező jelenség. Ráadásul magyarul nem is nagyon találtam erről szóló cikket, illetve arról, hogyan tudjuk ezt a legjobb módon kezelni.

  Tovább olvasom