-

EZEK A LEGJOBB NAPSZEMCSIK GYEREKEKNEK

post image

Napszemüveget nem veszek minden évben magamnak, viszont ha már igen, akkor kizárólag a márkás és mindenféle szűrőkkel felvértezettek közül választom ki az Igazit. Nem is kérdés, hogy a kislányomnak sem egy áruház polcáról emelem le a leghelyesebb keretet, hanem hosszú kutatómunka után, együtt választunk a minőségi és 100%-ban UV szűrős és nem utolsósorban gyönyörű gyereknapszemüvegek közül.

Például sokan nem is tudják, hogy a bennünket érő UV sugárzás hatása kumulatív vagyis összeadódik, így a gyermekkori UV védelem számos felnőttkori szembetegség kockázatát csökkentheti, ezért kiemelkedően fontos egy megbízható szemüvegmárka kínálatából szemezgetni.

A TÖKÉLETES GYEREK NAPSZEMÜVEG 4 SZABÁLYA

Ha a tökléletes gyerek napszemüveget keresitek, akkor ezt a 4 szemponton ne hagyjatok figyelmen kívül, mielőtt elkezdenétek nézelődni:

1. 100%-ban szűrje ki az UV-A, UV-B és UV-C káros sugarakat

2.Tökéletesen takarjon, védjen, amihez elengedhetetlen, hogy megfelelő méretű legyen

3. Antiallergén és BPA mentes alapanyagból készüljön

4. Legyen nagyon könnyű, mert különben biztos, hogy nem veszi fel a gyerekünk:)

ÉS AKKOR JÖJJENEK A LEGJOBB MÁRKÁK

Az egyik nagy kedvencem, a KiETLA  (legfelső és a lenti kép) idei kollekciója szerelem volt első látásra. A 2010-ben alakult francia márka babáknak, kisgyereknek és tiniknek tervez. Az élénk, vidám színű és menő mintájú keretek közül nagyon nehéz kiválasztani a legszebbet. 

A KiETLA keretei természetesen minden paraméternek megfelelnek, sőt, újrahasznosított anyagokból készülnek, hajlékonyak és könnyűek.

post image

 

A szintén francia JULBO egy sportosabb vonal, aminek repertoárjában megtalálhatjuk a NXT nevű technológiával fejlesztett lencséket is, amik többek között a Forma-1-es pilóták bukósisakjaiban is használnak.

A JUBLO 0-12 éves korig tervez napszemüvegeket gyerekeknek, ideális például aktív nyaraláshoz, vagy ifjú sportolóknak.

post image

Az amerikai POLAROID márkát szinte mindenki ismeri, de azt kevesen tudják, hogy a legfiatalabbaknak és a kamaszoknak is álomszép, színes és izgalmasan díszített kereteket tervezett, melyek az összes fontos kritériumnak is megfelelnek.

post image

És végül, de nem utolsósorban jöjjön egy klasszikus, sokunk kedvenc márkája, a Ray-Ban. A nagy múltú márkát eredetileg az amerikai légierő pliótáinak tervezték több, mint 70 évvel ezelőtt, azóta jellegzetes és karakteres formájával az egész világot meghódította.

A Ray-Ban junior kollekcióját a 4-15 éves korosztály számára tervezték,melyben a klasszikus pilótás forma a mellett a kerekebb és színesebb vonalat is megtalálhatjuk. Az lencsék minősége természetesen maximális biztonságot nyújt kis tulajdonosának.

post image

A szemüvegek tesztelésében nagy segítségünkre volt Mikó Ági, a Kiddoo tulajdonosa. Csodás kis üzletében a listában felsorolt napszemüvegek mind megtalálhatóak, sőt, jó pár fel se fért rá, pedig megérdemelte volna. Lapzárta előtt érkezett a hír, hogy június közepétől érkezik az ikonikus francia IZIPIZI márka,mely biztos sokatoknak kedvence lesz.

Kiddoo most fantasztikus, 10%-os kedvezményt ad minden kedves vásárlójának, aki a vásárlás előtt bemondja a “titkos” jelszót, ami nem más, mint a Minipiac.

Cím: I. kerület, Krisztina tér 3.  

Minimag.hu további cikkei

post image
Minimag.hu

ÜNNEPI KÉSZÜLŐDÉS - MINIPIAC AJÁNLÓ

post image
Kreatív

Húsvéti kreatívkodás

post image
Minimag.hu

Piknik gyerekkel, jó ötlet?

post image
Könyvajánló

Lackfi János újragombolta a Kincskereső kisködmönt

post image
Divat

Lego-t a ruhásszekrénybe is!