-

Mini Boden Harry Potter kollekció- Divat gyerekeknek

post image

Anglia kedvenc gyerek ruha márkája, a Boden egy szuper Harry Potter kollekcióval jött ki, együttműködve a Warner Bros.-sal ... és a képeket átnézve az elkötelezett 9 éves  Harry Potter fan lányommal, hatalmas sikerre számíthatnak a rajongók között.

81 darabból áll a kollekció: egyedi nyomatokkal, simítós flitterekkel, hímzéssel ellátott gyerekruhák. A kínálatban pólók, ruhák, szoknyák, kapucnis pulóverek,rugdalózók,  ingek, farmerek, cipők és kiegészítők találhatók, tehát egy teljes ruhatárat le lehet majd fedni velük. A termékcsalád 35 darabja már kapható, a gyűjtemény többi darabja pedig októberben érkezik.Itt tudod megnézni.

 

post image

Itt nem tipikus fast fasion darabokról beszélünk, ami nem csak az árban látszik, hanem a minőségben is: jól átgondolt formatervezés, figyeltek a hordhatóságra, miközben a Harry Potter univerzum lényegét minden darabban megtaláljuk.

A kínálat legdrágább eleme egy  100 dolláros luxus bársonyos bomberdzseki, amolyan woooo kategória. Megnézem.

A Harry Ptter Mini Boden kollekció újszülöttől (sose lehet elég korán kezdeni a Wingardium Leviosat) egészen 16 éves korig tartlamaz darabokat. 

post image

Az első Harry Potter könyv 1999-ben jelent meg Magyarországon, és bevallom, engem magával rántott: volt olyan része, amit egy éjszaka alatt kiolvastam! Az összes része meg volt, bár nem álltam sorba a kiadás napján :)

post image

Most újra átélhetem: megosztom a varázslatot a lányommal, és újra felfedezem magamnak ezt a csodálatos világot.A Harry Potter szépsége az, hogy nemzedékeken túli. Megragadja a képzeletet, és behúz téged, hogy a történet részévé válj. 

post image

Indulhatunk Roxfortba?

 

Minimag.hu további cikkei

post image
Divat

Mini Boden Harry Potter kollekció- Divat gyerekeknek

post image
Minimag.hu

ÜNNEPI KÉSZÜLŐDÉS - MINIPIAC AJÁNLÓ

post image
Kreatív

Húsvéti kreatívkodás

post image
Minimag.hu

Piknik gyerekkel, jó ötlet?

post image
Könyvajánló

Lackfi János újragombolta a Kincskereső kisködmönt