-

Ovikezdés vidáman Miniszöszökkel

post image

Nem tudom ki hogyan van vele, de én minden egyes mérföldkőnél, bölcsikezdés, ovikezdés, sulikezdés, már előre idegeskedem, lényegében hergelem magam, hogy mi fog történni, mi lesz az én kicsikémmel.

Az évek alatt, és a sok mérföldkő miatt rájöttem, hogy milyen fontos, hogy a nagy kezdés előtt legyen egy kisbarátja a gyermekemnek, aki velem közösen végig tudja kísérni, sőt még ott is tud akár maradni vele bölcsiben, oviban, átsegítve a döcögősebb napokon.

Nem olyan régen jöttek velem szembe Miaszösz, Levente Dorka (link) és Csibi Boróka illusztrátor és animációs rendező közös tervei alapján készült Miniszöszök, akik pontosan erre az élethelyzetre lettek kitalálva.

post image

 

A Miniszöszök, vagyis Zseboroszlán, Zsebmedve, Zsebtündér és Zsebibálna segítségével már előre fel tudtok készülni: mindenhol veletek lehet már az évkezdést megelőző hetekben, napokban is. Barátként és társként működhet, hiszen egy jól kitalált mesével, a mindennapok részévé válva később is biztonságot nyújt a kicsid életében.

post image

A Miniszöszöknek van egy gyönyörű, egyedi grafikával ellátott, limitált példányszámban készülő, kézzel festett fa dobozkája, ahol lakni tudnak. Egy családtagnak kell, hogy legyen takarója, ennivalója, stb, ezeket közösen is el tudjátok készíteni, újabb mesékkel és közös élménnyel gazdagítva a Miniszöszök történetét.

post image

Minden bölcsibe, oviba lehet vinni alvó pajtit, így biztosak lehettek benne, hogy ott maradhat egész napra, és ha bármi fennakadás lenne, már rendelkezésre is fognak állni, és vigasztalásra készek lesznek.

Nálunk most oviváltás lesz szeptembertől, és egy Zsebibálna, akit Benőnek neveztünk, segíti át a kisfiamat ezen a kicsit sem könnyű helyzeten. Takarót már készítettünk, most épp plankton gyártásba fogtam...

post image

BOLDOG BÖLCSI- ÉS OVIKEZDÉST:)

Ha a vastagbetűs részekre kattintasz meg tudod vásárolni őket.

Minimag.hu további cikkei

post image
Minimag.hu

ÜNNEPI KÉSZÜLŐDÉS - MINIPIAC AJÁNLÓ

post image
Kreatív

Húsvéti kreatívkodás

post image
Minimag.hu

Piknik gyerekkel, jó ötlet?

post image
Könyvajánló

Lackfi János újragombolta a Kincskereső kisködmönt

post image
Divat

Lego-t a ruhásszekrénybe is!