-

Tippek ovikezdéshez - Mi az, ami biztos nem fog kelleni

post image

 Most, hogy már túl vagyok néhány ovikezdésen be kell valljam, hogy az elején hajlamos voltam túl vásárolni magam, ezzel jó pár felesleges darabot felhalmozni. De mik azok a dolgok, amik a legfontosabbak az ovikezdéshez? 

Alvó pajtás: az eddigi tapasztalataink alapján egyik oviba se engednek bevinni játékot, de alvópajtit mindig, sőt kifejezetten a lelkünkre kötik szülői értekezlet során, hogy a gyerkőcnek legyen alvója. És mi lehetne a legjobb alvótárs, mint anya vagy apa, esetleg mindkettőjük? Az Eclectickdesign babáira a ti fotóitok kerülhetnek, választható egyoldalas, kétoldalas babát is. 3 méretben készülnek a babák, az általad kiválasztott grafikával és a megküldött fotóval. IDE kattintva tudod megnézni a kínálatot.

post image

Oviszsák: ez is egy olyan dolog, ami minden oviba szükséges. Nálunk az akasztós verzió kellett, de láttam már olyat, ahol vállfara tették a kis zsákot. Idén a legszuperebb zsákokat a Zapi Design-nál találtuk meg. Zapinál a teljes ovis textil szettet be lehet szerezni, gumis lepedő, ágynemű huzat, tornazsák. Nagyon cuki mintákból lehet választani és az árak is nagyon barátiak. Kattins ide, és nézd meg a kínálatot.

post image

Ovis jel: Ez az a dolog, amiben nem igazán tudok hinni, legelső alkalommal mi is megvettük, ami aztán ott porosodott a szekrény aljában, mert nem álltam neki vasalgatni a matricákat. Amúgy egy másik oka is van annak, hogy nem használtuk: a legtöbb gyerekruhát eladom és valamiért én se szeretem, ha benne van más gyerek jele :), tudom fóbiás vagyok. Szóval a jelet sima alkoholos filctollal rajzoltuk bele a pólók alsó címkéjébe. A cipőt meg hamar megtanítottuk, hogy melyik az övé, abba soha nem tettünk jelet.

Benti szandál:igen nem véletlenül írtam szandált, nem jó a sima benti cipő, olyan kell, ami masszívan tartja a lábakat. Nekünk eddig a D. D. Step márka vált be, nagyon nagy a választék, mindig találunk megfelelőt.

Ezek azok a kiegészítők, amikre mindenképpen szükségünk lesz, de a legfontosabb a lelki egyensúly: bízzunk az óvónőkben, és abban, hogy életünk napsugara jó helyen lesz, jó kezekben és egy szuper kaland

Minimag.hu további cikkei

post image
Divat

Mini Boden Harry Potter kollekció- Divat gyerekeknek

post image
Minimag.hu

ÜNNEPI KÉSZÜLŐDÉS - MINIPIAC AJÁNLÓ

post image
Kreatív

Húsvéti kreatívkodás

post image
Minimag.hu

Piknik gyerekkel, jó ötlet?

post image
Könyvajánló

Lackfi János újragombolta a Kincskereső kisködmönt