post image
-

Mr. Bean gyesre megy a harmadik gyerekével

A 64 éves brit komikus azért megy gyesre, hogy a felesége kiteljesedhessen.

Tovább olvasom
 • post image
  -

  Újra bajt okozott a borostyánlánc

  Figyelmeztetést adott ki az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyeztetési Hivatal (FDA) miután egy 18 hónapos baba meghalt borostyánlánc okozta fulladásban.

  A borostyánláncok komoly sérüléseket, akár halált is okozhatnak - erre figyelmeztet az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyeztetési Hivatal (FDA) - írja a Mirror online. A hivatal szerint a szülők ne használják a borostyánláncot, mert használatuk nem biztonságos.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  RICKY MARTIN háromszoros apuka lett

  2009 nyarán nők millióit forrázta le a hír: kedvenc énekesük meleg! Az akkor már elvált, de több mint 14 évig házasságban élő sztár nyilvános coming outjára 2010-ben került sor saját weboldalán. Rickynek 2008-ban születtek ikrei egy béranyától, és most újabb taggal bővült a család.

  Tovább olvasom
 • Post

  post image
  -

  A simogatásnak fájdalomcsillapító hatása van

  A gyengéd simogatás csökkenti a kisbabák fájdalomérzetét egy új brit tanulmány szerint, amelyet a BBC honlapja ismertetett.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  18 gyerek, akik pont úgy néznek ki, mint a babáik

  Vannak olyan pillanatok, amikor a hasonlóság egy gyerek és a játék babája között, hátborzongató. Ezeknek a gyerekeknek a szülei ráadásul még rá is tettek egy lapáttal erre az érzésre azzal, hogy egyforma ruhába öltöztették csemetéiket és a játékokat.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Mindent a fogzásról: fogak sorrendje, a fogzás 13 gyakori tünete, fájdalomcsillapító praktikák kisbabáknak fogzás esetén

  Mikor bújnak ki a baba első fogacskái? Általában milyen sorrendben törnek elő a tejfogak? Mindegyik baba megszenvedi a fogzást vagy lehetnek egészen enyhék a tünetek? Mivel segíthetsz a kisbabádnak, hogy csillapítsd a fájdalmát fogzáskor? Konkrét, gyakorlatias tanácsok védőnő szakértőnktől, aki több évtizedes tapasztalatából merít.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  "Kinyomtak engem a bácsik". Hogyan emlékeznek a gyerekek a születésükre?

  Szülés közben nem csak az anya dolgozik, de a gyermeke is minden erejével azért küzd, hogy világra jöjjön. Egy biztonságos közegből, az anyaméhből át kell préselnie magát egy szűk csatornán, majd meg kell érkeznie egy számára teljesen ismeretlen közegbe, ahol minden idegen: az ingerek, a hangok, a fények.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Teszteltem: Play-Doh Shape and Learn

  Egy szuper gyurmakészletet tesztelhettem kisfiam nagy örömére. A Play-Doh Shape and Learn gyurmája 2 éves kor felett bátran adható gyermekeitek kezébe, nagy eséllyel már örömmel fognak ettől a kortól játszani vele.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Téli séta babával, levegőztetés hidegben

  A kisbabás időszak egyik legkedvesebb élménye a nyugodt, pihentető délelőtti és délutáni séta, a kisbaba levegőztetése. A legtöbb kisbaba a séta idején könnyen elszundikál, vagy ha nem is alszik, élvezi a babakocsiban való ringatózást, nézelődést, szívesen ismerkedik a lakáson kívüli környezettel. Fontos leszögezni, hogy a levegőztetés kisbabánk éppoly fontos szükséglete, mint az éhség, szomjúság, fáradtság.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  KIFORDULT A GYEREK ÖNMAGÁBÓL? NÉZZ A SZÁJÁBA!

  Amikor elkezdtem írni ezt az irományomat, a férjem belekukucskált és közölte: „Most komolyan? Erről még én is hallottam”. Igaza is van, erről is hall az ember, és lehet, hogy én vagyok az egyedüli, aki nem tudta hova tenni azt, hogy a boldog babája hirtelen kifordult önmagából.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Betegen is gyönyörűek ezek a babák – most mesés fotók készültek róluk

  Különböző mesei helyzetekben fényképeztek olyan babákat, akiknek különböző orvosi eszközök vannak a testükhöz erősítve. Így is ugyanolyan aranyosak.

  Tovább olvasom