post image
-

Barátságok az anyává válás után

baba születésével minden emberi kapcsolat megváltozik. Máshogy látod saját magadat, másmilyen szerepet vesz fel a párod, a család hozzáállása is másmilyen lesz, és ebből a törvényszerű változásból a barátok sem maradhatnak ki. Saját tapasztalat alapján mondom, hogy néhány, gyengébb alapokon nyugvó barátság simán elvérzik már az első pár hónapban, néhány a további években, és az igazán erős kapcsolatok sem lesznek olyanok, mint a gyerkőc előtt. Átalakulnak, jobb esetben mélyebbé válnak, új szempontok szerint rendeződnek csoportokba.

Tovább olvasom
 • post image
  -

  Az apától is függ, mennyire lesz magányos a gyerek

  Senki nem vonja kétségbe a barátságok erejét, ám a közeli kapcsolatok alapját már jóval korábban letesszük: az apuka és a gyermek közötti kötődés és szeretet a meghatározó a későbbi életünkben is.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Kinek mondjam el?

  A minap olvastam egy nyílt levelet Timitől, a TheLifeWithMimi blog írójától, ami nagyon megfogott; akár én is írhattam volna. Arról írt tulajdonképpen, hogy mennyire megváltoznak a barátságok a nők körül, amikor anyává válnak.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  5 energizáló tipp őszre

  Úgy érzed, jó lenne egy kis plusz energia? Olvasd el az alábbi tippeket, amelyekkel könnyebben veheted a mindennapok akadályait, és a rövidülő napok okozta melankolikus hangulat is messze elkerül!

  Tovább olvasom