post image
-

Gagyiból luxy húsvéti dekor!

A minap az egyik bevásárlóközpontban vettem ezt a két plasztik fröccsöntött tojást, pár száz forintért! A feleségem rá is kérdezett ez minek, mondtam neki várd ki a végét, én már látom mi lesz belőle! Ismerhetne már, hogy ok nélkül nem veszek semmi gagyit!

Tovább olvasom
 • post image
  -

  Dekorálj lámával!

  Pillanatok alatt elkészülhetsz ezzel a cuki, látványos falidekorral! Az édes kis láma elkészítéséhez csak egy mintás textilre és kevés műszőrmére lesz szükség. A figura dekorálását maradék alapanyagokból is megoldhatod.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Teszteltem: FabrikÁlom Dekor Műhely

  Mindig lelkesen várom a decembert, hogy belekezdhessek az ünnepi előkészületekbe. Ilyenkor több fényre, csillogásra és meghittségre vágyom, és azt gondolom, hogy ezzel nem vagyok egyedül. Karácsony közeledtével előkerülnek az adventi koszorúk, ünnepi dekorációk, égősorok. Az évnek ebben a szakaszában a lakások, házak díszét ezek a tárgyak adják. Én mindig törekszem arra, hogy színben harmonizáló díszletet válasszak, ezzel még jobban inspirálom a lelkem a belső békém, harmóniám megtalálására. Ebben az évben a FabrikÁlom Dekor Műhely jóvoltából nem kellett sokat a gondolkoznom a díszítésen, mert fantasztikus ajándékokat kaptam, hogy ezek ékesítsék a lakásunkat.

  Tovább olvasom
 • Post

  post image
  -

  Egyszerű, gyerekekkel is elkészíthető dekorációs ötletek Karácsonyra

  Kisgyerekek mellett nem egyszerű időt szakítani még arra is, hogy a lakásba is beköltözzön a Karácsony. Szeretem a “két legyet egy csapásra” megoldásokat. Így olyan, a lehető legegyszerűbben elkészíthető dekorációs ötletekben gondolkoztam, melyeket a gyerekekkel együtt is elkészíthetünk vagy összeállíthatunk. Szerencsére sikerült olyan dolgokat kitalálnom, amellyel négy legyet is sikerült egyszerre lecsapni: a gyerekek figyelmét lekötni, karácsonyi hangulatot teremteni, jól szórakozni és elkészíteni egy blog bejegyzést is…

  Tovább olvasom
 • -

  Világító felhő dekoráció gyerekszobába

  Ez a dekoráció valójában nem csak gyerekszobában mutat jól, a lakás más helyiségeinek is dísze lehet. Használhatjuk éjszakai fénynek, vagy akár csak esti hangulatvilágításként is.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Készíts asztali ceruzatartót otthon fillérekből

  Nem titok, hogy szeretek, sőt a gyerekekkel együtt is szeretünk itthon különböző tárgyakat átalakítani, kézműveskedni és újrahasznosítani is.

  Tovább olvasom