post image
-

Anyatest regenerálásra kész!

Az új anyatestemen dolgozom. Nem azért, mert a mostani rossz lenne. Csak tudom, hogy a régi anyatestem lehet jobb. Amikor a barátnőimnek (vagy kb bárkinek) panaszkodok, hogy mindenki más milyen jól néz ki, akkor mindig azzal nyugtatnak, hogy “jól van már, te három gyereket szültél”. Egyrészt úgy gondolom, hogy abszolút igazuk van ezért is mondom, hogy anyatestem van. Már nem is lesz sosem olyan, mint a terhességeim előtt volt, de nem is az a célom. Viszont nem érzem így jól magam. Tavaly nyáron alig mentünk strandra, mert nem akarok nyilvánosan “meztelenkedni”. Nagyon még itthon sem, ez persze sok mindenre rányomja a bélyegét. Így januártól elkezdtem dolgozni érte, hogy változzak. Másrészt ezt csak ők tudják, amúgy nincs a homlokomra írva…

Tovább olvasom
 • post image
  -

  A gyerekek kevesebb napfényt látnak, mint a rabok

  Az iskola, a számítógépek és a videójátékok a lakásokba zárják a gyerekeket, a kevés napfény és szabadban töltött idő pedig már az egészségükön is meglátszik.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Ételintolerancia: ezek okoznak a leggyakrabban problémát

  Sokan szenvednek ételintolerancia okozta panaszoktól. A tehéntej, a búza és a tojásfehérje okoz gondot a legtöbb embernél.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  A gyerekeket is komolyan veszélyeztetik a szív-érrendszeri betegségek

  Bár az elmúlt évtizedekben emelkedett a születéskor várható élettartam, így is mintegy 5-6 évvel alacsonyabb az EU átlaghoz képest a magyar lakosságé. Sajnálatos tény, hogy a szív-, és érrendszeri betegségek előfordulásának tekintetében dobogós helyen állunk kontinensünkön.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Te mit adsz a gyermeked szájába fogzás idején?

  Akinek van gyermeke az tudja, hogy a fogzás nem egyszerű dolog egyik félnek sem. A picur babának komoly fájdalmakat okozhat az a fránya fogacska, ahogyan megpróbál áttörni, Édesanyának- Édesapának pedig mindezt végignézni szintén nem a legegyszerűbb.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Szelíd és hatásos gyógymód 3 percben - nem csak babáknak és kismamáknak!

  Akármi is legyen a probléma, a legenyhébb tünetek jelentkezését is komolyan veszem, ha a babáimról van szó. Olyan sokszor elhangzott már orvosi rendelőkben, hogy hamarabb kellett volna jönni... nem lenne ekkora a baj, hogy a kezdeti fázisban elcsípett betegség könnyű szerrel gyógyítható.

  Tovább olvasom