post image
-

Teszteltük: wOM betonékszerew

Beton. Ha erre a szürke, folyékony állapotában még formázható mesterséges építőanyagra gondolunk, akkor számtalan felhasználási lehetőség jut eszünkbe. Utak, hidak, épületek. Ritkábban gondolunk arra, hogy ebből a sokoldalú alapanyagból dekorációs elemek és bútorok szintén készülhetnek. Azt hiszem, az szinte fel sem merül, hogy akár ékszert ugyanúgy alkothatnak belőle. Pedig, az igazán kreatív személyiségek ezt is megteszik. Reni alkotásai valóságosak, úgy, ahogy azt a márka neve - a waloságOM - is mutatja.

Tovább olvasom
 • post image
  -

  Teszteltem: Zenzero ékszer

  Kern Ági az a lány, aki gyerekkora óta vonzódik a szép dolgok iránt és ezt ki is éli a különféle kreatív alkotásainak köszönhetően. A Zenzero ékszermárka nevét, nemes egyszerűséggel az olasz gyömbér szó után kapta, pusztán azért, mert ez a hangzatos szó nagyon fülbemászó és Ági érzett benne annyi potenciált, hogy bátran választotta cégneveként is. A márka nagyon szép és különleges ásványokkal dolgozik, rengeteg szín és formaválasztékkal bővelkedik a kínálat.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Teszteltem: Peeet Paracord férfi és női karkötői

  A kezünk, testünk egyik legfontosabb alkotórésze; érintünk, tapintunk, fogunk vele és a napjaink szinte minden pillanatában használjuk; természetes, hogy ősidők óta díszítjük. A férfi kéz precizitást, erőösszpontosítást és a védelem megvalósítását hordozza. A férfiékszer kifejezés hallatán sokszor az órán és a házassági gyűrűn kívül maximum a bőrkarkötő jelenik meg.

  Tovább olvasom