post image
-

Élménybeszámoló: Eco Town, 08.04.

0Nyílik az ajtó: elém tárult a hatalmas tér, benne megragadta a szememet az ódon hatású téglafal: megérkeztem! Izgatott voltam, hiszen tudtam, hogy hamarosan jelentős mennyiségű ember fog bejönni, ugyanazon az ajtón!

Tovább olvasom
 • post image
  -

  Teszteltem: kecskesajt készítő workshop a Kecskevilágban

  Csodás zöld mezők, friss bodza illat, délutáni napsütés; a törökbálinti Idamajorhoz érkezünk. Kék sparhelt mellől lépünk az udvarra, ahol a Kecskevilág Anitája fogad minket. Szörpözünk, beszélgetünk, napozunk, megismerkedünk a workshop társainkkal és belépünk a kecskeség közösségi terébe.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Teszteltem: Kuktaparty Főzőiskola

  Az ősz első igazán hűvös estéjén a Váci út egy újonnan kiépített régiójába érkeztünk, hogy a Kuktaparty Főzőiskolában készítsük el életünk első T-bone steak-jét. Kényelmesen leparkoltunk az épület előtt, besétáltunk; az este egyik háziasszonya fogadott minket.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Beszámoló: Zapi Showroom megnyitó

  Hetekkel ezelőtt a közösségi oldalakon már felfigyelhettünk a Zapi márka különleges, gyermekbarát eseményére, amely számtalan figyelmességgel készült az odalátogatók számára. Kíváncsian vártuk a napot, amikor személyesen is megismerhettük a márkát és az alkotót, valamint a helyszínt, amely ezen túl a Zapi bemutatóterme lett.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Ékszerdoboz Mádon

  Gyerekekkel borvidékre? - jogosan merült fel a kérdés többekben, mikor megtudták, hogy egy hétvégére Mádra utazunk a családdal. Tokaj-hegyalján azonban rengeteg olyan látnivaló van, amit a kisebbek és nagyobbak egyaránt élveznek. A Botrytis Hotel pedig minden képzeletünket felülmúlta.

  Tovább olvasom
 • -

  Teszteltem: Flippermúzeum

  Flipper – több tíz éve hallottam talán utoljára ezt a szót...a kar, ami visszalöki az áhított fém golyót a játékasztalra.

  Tovább olvasom