post image
-

Házasság hete, Valentin nap, avagy esküvőszervezés 9 nap alatt

Csupa szépség és boldogság, plüss macik, meg ütyülüpütyülü. 17 évesen kaptam először szivecskés pandácskát egy sráctól és nagyon nem tudtam vele mit kezdeni. Mármint a plüssel. Kislányként is jobban lenyűgözött a fára mászás, mint a csajos dolgok. Tény, hogy volt egy babánk, Irénke, akivel rendszeresen játszottunk a fűzfa alatt és akinek, mivel egy átlagos műanyag baba volt, kilyukasztottuk a száját és a punciját, hogy pisilős legyen. Aztán fodrászkodtunk rajta és filctollal is kifestettük, amitől rondább lett, mint valaha. Ezek után inkább maradtam a fűzfánál, meg a csontváz-keresésnél.

Tovább olvasom
 • post image
  -

  Eltűntem ebben a házasságban

  Őszintén szólva, mióta házasságban élek és gyermeket nevelek, eltűnt az ÉN. Igazából az is nagy boldogsággal tölt el, ha hajat mosok, mielőtt nem alszom el.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  “A feleségem fontosabb, mint a gyerekeim” – egy 8 gyerekes apuka megosztó vallomása

  Egyesek kritizálják a véleményét, mások egyetértettek vele. Mike Berry 8 gyerek apukája, aki blogjában magyarázta el, hogy a felesége miért fontosabb számára, mint a gyermekei, és miért gondolja úgy, hogy ezt a mentalitást kéne követni minden családban.

  Tovább olvasom
 • Post

  post image
  -

  „Van gyerekünk, mégsem élünk közös kasszán” – hogyan kezeljük a családi pénzügyeket a 21. században?

  Egyre gyakrabban hallom, látom, hogy párok, sőt házaspárok is külön kasszán élnek. Van, akinek ez furcsa, másoknak elképzelhetetlen, megint mások szerint viszont így helyes.

  Tovább olvasom