post image
-

Variációk a baba alvására utazás alatt

Sok anyukában felmerülhet a kérdés, mielőtt lefoglal egy utazást, hogy vajon hogyan fog aludni a babája idegen helyen? Hogy fogja elaltatni, és egyáltalán hol fog aludni? Sok mindentől függ, például hogy otthon mik a szokások, milyenek lesznek a körülmények ott, ahová megyünk, illetve, hogy milyen típusú nyaralást tervezünk (túrázós, egy helyben lévős stb.). Összeszedtem a tapasztalataimat, amiket akkor szereztem, amikor három hetet nyaraltunk Thaiföldön kilenc hónapos ikrekkel. Ezeket osztom meg pár extra tippel.

Tovább olvasom
 • post image
  -

  "A legfontosabb,hogy ne őröljenek fel a hètköznapok ès megmaradjunk egymàsnak mint tàrs! "

  Logisztika ,szívàs ,türelem “ Lotfi-Schadi Rékával és Lotfi Begivel beszélgettünk!

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Hatos ikreket szült egy kismama nem egészen 10 perc alatt! - A legkisebbik baba csupán 800 grammal jött világra

  Elképesztő szülésnek voltak szemtanúi a houstoni Woman`s Hospital of Texas dolgozói: egy anyuka ugyanis hatosikreknek adott életet! Erre kisebb az esély, mint megnyerni az ötöslottót.

  Tovább olvasom
 • Post

  post image
  -

  Lombikkal teherbe esett, majd kiderült, hogy természetes úton ikrei is fogantak

  Lombikkal teherbe esett, majd kiderült, hogy természetes úton ikrei is fogantak

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  George Clooney gyerekei nagyon hasonlítanak az apjukra

  George Clooney és felesége, Amal eddig nem igen beszéltek a gyerekekről a médiában. Fotón pedig nem is lehetett látni őket. Most azonban paparazzik lencsevégre kapták őket.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Akik látták, hogy az élet és halál majdnem összeér – ezt éltük át koraszülött ikreinkkel az elmúlt négy évben

  Négy év telt el azóta, hogy a lányaink megszülettek. A 26-dik hétre. Emma és Izabel, mindketten egy kilogramm alatt. Négy év telt azóta, hogy minden megváltozott. Négy év. Ennyi kellett ahhoz, hogy elhiggyük, talán most már minden rendben lesz. Talán. Ma van a koraszülöttek világnapja, ez alkalommal egy „koraanyu”, Rohr Linda írását olvashatjátok.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Egyszerre, egy órán belül szült egy ikerpár

  A kaliforniai Bao Nhia Julia Yang és Bao Kou Julie Yang egypetéjű ikrek, lányaik ugyanazon a napon a születtek, ugyanabban a kórházban.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Mivel töltjük az ikrekkel az őszi pihenőt? + Őszi bakancslista gyerekekkel

  Hazudnék, ha azt mondanám, hogy az elmúlt hetek nyugiban teltek nálunk. Éppen ellenkezőleg, nagyon is zajlott az élet és annyi mesélni valóm van, hogy alig tudom beosztani, hogy mikor és miről írjak éppen a blogon.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Hogyan vettem lazábbra az anyafigurát?

  Nem tartom magamat szigorú szülőnek, inkább olyannak, aki szereti, ha van egy rendszer és aszerint alakulnak a dolgok. Nem szeretem felborítani az alvások rendjét vagy az étkezések menetét. Mióta gyerekeim vannak szeretem a kiszámíthatóságot és azt, ha szépen rendben mennek a dolgok.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  5 játék, amivel szeretünk játszani!

  Ebben a bejegyzésben öt olyan játék ötletet szeretnék ajánlani nektek, amelyekkel nagyon szeretünk időt tölteni és a lányok kedvencei lettek. Vannak játékok, amelyeket ajándékba kaptuk, de a közös játék örömét ez nem befolyásolja, így szívesen mutatom be ezeket nektek.

  Tovább olvasom
 • -

  Így babakocsizunk mi! / Babakocsi választás ikrekhez /

  Mivel a babakocsizást választó anyukáknak a kocsi lesz a legfőbb járgányuk hónapokon át, fontos, hogy hogyan választják meg a többkerekűt. Olyan ez a mustra, mint a férfiak körében az új autó vásárlás. Körüljárjuk, kipróbáljuk, megnézzük mennyire illik hozzánk az új "verda".

  Tovább olvasom
 • -

  Az élet ikrekkel megfűszerezve az igazi

  Olykor előfordul, hogy akadnak olyan szerencsés szülők, akiket nem egy, hanem rögtön két, vagy akár három gyermekkel áld meg az ég.

  Tovább olvasom