post image
-

Egyetlen dolog, amin változtass, és más színben látod majd a hétköznapokat - Minden elfoglalt szülőhöz szól egy anyuka üzenete

Hogyan hatnak a színek az életünkre? Miért érdemes télen is színesbe öltözni? Mit szimbolizálnak az egyes színek? Milyen tulajdonságokkal ruháznak fel a ruhánk színei? Blogger szerzőnk véleménye.

Tovább olvasom
 • post image
  -

  Öltözködés

  Szeretnéd, ha az öltözködés csak egy egyszerű napirendi pont lenne? Ha nem kéne minden nap hosszasan noszogatni, győzködni, békítgetni gyermeked hogy időben indulhasson a család? Örömmel néznéd, ha életkorához mérten önállóan öltözne, vetkőzne, és a levett ruhát nem hajigálná szét?

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Anyaként otthon: Mit vegyek fel?!

  Talán nem a legfontosabb kérdés egy pici baba mellett azon tűnődni, hogy anyaként hogyan is öltözködjünk, ám ahogy telnek a napok, hetek ez a téma is előtérbe kerülhet az életünkben. Az első időszak pizsamás, laza macinacis helyzete után felmerülhet bennünk az igény, hogy otthon is csinosabban öltözködjünk. Bennem ez a vágy akkor fogalmazódott meg először, amikor férjem figyelmeztetett, hogy miért „öltözök ki” egy egyszerű sétához.

  Tovább olvasom
 • Post

  post image
  -

  Influencerekre vagy inkább inspirátorokra van szüksége a fiataloknak? Interjú Trunk Tomival

  Hazánk egyik legsikeresebb vloggere, a síbajnok Trunk Tomi - vagy az Instagramon ismert néven Dablty - azt üzeni a fiataloknak, hogy maradjanak meg egy kicsit titokzatosak, ne mutassanak meg magukról mindent rögtön és figyeljenek arra is, hogy mit akarnak magukról elmesélni.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Vigyázat, gyermeklelket rejthetnek a szexi ruhadarabok!

  "Hiába néz ki egy gyerek 12 évesen tizennyolcnak, ha nincs sem viselkedésileg, sem érzelmileg olyan szinten, hogy tudja kezelni az esetleges kihívást jelentő helyzeteket." Interjú Nagy Janka gyerekpszichológussal.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Mi kell a gyereknek: trendi cuccok vagy jó tanács?

  A gyereknek a trendi cuccoknál nagyobb szüksége van a jó tanácsra, az iránymutatásra, mert még csak most tanulja, hogy működik a világ, és ebbe beletartozik az is, hova milyen ruhát és hogyan illik felvenni. Az élet számos területén meghatározó, mit hozunk otthonról. Miért lenne pont az öltözködés kivétel ez alól? - így látja ezt egy stílustanácsadó.

  Tovább olvasom