post image
-

4 szuper bólé recept szilveszterre: klasszikus bólé alkohollal, alkoholmentes bólé, bólé gyerekeknek

A klasszikus bólé receptet vendégek fogadására, az alkoholmentes változatát kismamáknak és a gyerekbólét a buli legkisebb résztvevőinek ajánljuk. Tipikus szilveszteri partiital, amivel mindig nagy sikert lehet aratni, holott az összeállítása nem tart 5 percnél tovább.

Tovább olvasom
 • post image
  -

  Szilveszter csillogás nélkül, de csinosan

  Idén nem nagy a valószínűsége annak, hogy bárhová is elmegyünk szilveszterkor. De hátha te, kedves olvasóm, igen. Így ajánlanék pár szépséges szettet, amit még beszerezhetsz az utolsó pillanatban.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  MOL chip leolvasó | Hogy minden kutya haza találjon

  Minden évben igyekeznek az állatvédők felhívni a figyelmet arra, hogy a felelős állattartók jól zárható helyre csukják kutyáikat szilveszter éjszaka. Illetve vannak természetes nyugtató tabletták is amelyek bevethetők ilyenkor.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Bulizenék gyerekeknek

  Összegyűjtöttünk néhány igazán pörgős zenét szilveszterre, bulira vagy bármikor, amikor szükségetek van egy kis plusz jókedvre: Rutkai Bori Banda, Gryllus Vilmos, Makám, Apacuka, MintaPinty, Szalóki Ági, Eszter-lánc Mesezenekar, Kiskalász, Iszkiri, Kolompos, Belga, Bognár Szilvi és a Hahó Együttes.Táncolni is ér!

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Szilveszteri partidekorációk

  Ha otthon szeretnél szilveszterezni a barátaiddal, alapozd meg a hangulatot egyedi dekorációval!

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  10+1 ötlet a gyerekbarát szilveszteri bulihoz

  A szilveszter főleg a felnőttek ideje. Baráti találkozók, heves bulik, erős italok - minden belefér az óév búcsúztatásába... De mit csinál az a felnőtt, aki egyben szülő is, és a gyerekeivel együtt ünnepel? Szervezzük úgy az estét, hogy minden korosztály jól érezze magát! Valahol a babazsúr és az "ereszd el a hajam" között félúton...

  Tovább olvasom