post image
-

A Bolvári család nyári Bakancslistája

Habár még csak óvodás a két nagylány –ami azért nem annyira megterhelő :) – mindannyian nagyon vártuk a nyári szünetet! Szuper lesz kicsit lazítani, sokat együtt lenni és élvezni ezt a csodás évszakot (ami reméljük napsütéses lesz, és nem esős :). Régóta tervezgetem a nyarunkat, még csak elméletben készültem rá, de arra gondoltam megmutatom Nektek milyen helyszínekre látogatnánk el szívesen, hátha sokatok tud ötletet meríteni belőle.

Tovább olvasom
 • post image
  -

  A gyerekeddel nyaralsz vagy a mobiloddal?

  Napernyők alatt, nyugágyakon fekvő gyerekek és szülők, mobillal a kezükben. Jó pár gyerek fején hatalmas fülhallgató, hogy még véletlenül se szűrődjön be semmi a külvilágból. Meredten bámulják az okostelefonjaikat. Én a három lányommal a medence közepén ökörködök, egy felfújható krokodilért megy a harc. A középső lányom a viháncolás közben megkérdezi:

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Amikor az anya kamasz nélkül vakációzik… otthon

  Akinek van (kamasz) gyereke, csak azt tudja, mennyire lehet őket imádni. És azt is csak ők tudják, hogy nincs is annál szebb, mint amikor a gyerekeket egy kicsit a távolból szerethetjük. Amikor annyi együtt töltött átordibált, veszekedős, könnyel-verejtékkel kikövezett hónapok után egyszer csak lecuccolja őket a nagyapjuk egy egész hétre a Balatonra.

  Tovább olvasom
 • Post

  post image
  -

  Miért várom anyaként nagyon a vakációt?

  Soha nem vallanám be a gyerekeimnek, de én egészen biztosan jobban várom már a vakáció első napját, mint ők. Mert ők mit akarnak? Aludni, nyaralni, aludni. Én viszont egy csomó mindent nem akarok.

  Tovább olvasom