post image
-

A Z-generációs fesztiválélmény kettős élete

A Z-generációnak is kellenek még az offline élmények...ha lehet "posztkompatibilisek."

Tovább olvasom
 • post image
  -

  Még meg sem születtek, de máris nemkívánatosak?!

  A napokban olvastam egy cikket, miszerint a gyerekemmel, mint az alfa generáció tagjával, már most nem lehet bírni. A cikket óvónő és védőnő ismerőseim is megosztották, szinte láttam magam előtt, hogy rosszallóan csóválták is a fejüket hozzá. Az írást azóta felkapták a gyerekneveléssel foglalkozó oldalak is, így „szerencsére” jó sok emberhez eljuthatott.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Hogyan fejlesszük az alfa-, és a Z-generáció érzelmi intelligenciáját?

  A fiatalabb digitális nemzedékek – Z-generáció, alfa-generáció – életében felértékelődik az érzelmi intelligencia szerepe. Az információs kor szülőiként fontos odafigyelni erre a területre is.

  Tovább olvasom
 • Post

  post image
  -

  Ismerd meg nagyszüleid-, dédszüleid nemzedékét! - Sophia Loren, Al Pacino, Clint Eastwood: mind veterán generációsok

  A csapból is az Y-generáció folyik. Az idősebb nemzedékekről miért nem beszélünk? Előadásokon és akár újságcikkekben, tanulmányokban gyakran találkozunk az Y-, Z- generációkról, de a ma élő, idősebb generációkkal, mint a veteránok, vagy a G.I. nemzedékek bemutatásával alig. Az információs kor szülötteinek is fontos lenne, hogy megismerje nagyszüleik, dédszüleik nemzedékéket, ahhoz, hogy a generációs szakadék enyhüljön.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Influencerekre vagy inkább inspirátorokra van szüksége a fiataloknak? Interjú Trunk Tomival

  Hazánk egyik legsikeresebb vloggere, a síbajnok Trunk Tomi - vagy az Instagramon ismert néven Dablty - azt üzeni a fiataloknak, hogy maradjanak meg egy kicsit titokzatosak, ne mutassanak meg magukról mindent rögtön és figyeljenek arra is, hogy mit akarnak magukról elmesélni.

  Tovább olvasom
 • post image
  -

  Mi kell a gyereknek: trendi cuccok vagy jó tanács?

  A gyereknek a trendi cuccoknál nagyobb szüksége van a jó tanácsra, az iránymutatásra, mert még csak most tanulja, hogy működik a világ, és ebbe beletartozik az is, hova milyen ruhát és hogyan illik felvenni. Az élet számos területén meghatározó, mit hozunk otthonról. Miért lenne pont az öltözködés kivétel ez alól? - így látja ezt egy stílustanácsadó.

  Tovább olvasom